Nieuws

Recente wijzigingen in KAT

Een verzameling van wijzigingen en toevoegingen aan KAT van de afgelopen maanden.

  • De KAT kan een analyse maken van meerdere processen op één klank. Bijvoorbeeld voor sok uitgesproken als kok. /s-/ > /k-/ hierbij worden drie processen geidentificeerd, namelijk assimilatie, stopping en backing.
  • Enkele grafieken zijn verbeterd wanneer meerdere kinderen met elkaar worden vergeleken. Ontwikkeling processen heet in dat geval ook Voorkomende processen. Zo ook bij klanken en clusters grafieken.
3 jun. 2024

Die Nieuwe KAT

De KAT heeft een makeover gekregen: modern, overzichtelijk en soepel in gebruik - met de bekende en vertrouwde functionaliteit.

Als je de KAT langer gebruikt zal het je al opgevallen zijn: De website is veranderd! Niet schrikken - alles werkt nog zoals je gewend bent. We hebben de KAT een visuele makeover gegeven - en in de achtergrond veel gemoderniseerd - zodat het beter voelt om te gebruiken.

Het eerste deel is visueel. We hebben het kleurenschema aangepast en een logo toegevoegd, zodat je de KAT makkelijk kan herkennen. Veel pagina's zijn geherorganiseerd zodat ze overzichtelijker zijn, met de kritieke informatie bovenaan. Als deel hiervan hebben we er ook voor gezorgd dat de pagina's op kleinere schermen werken - ja kan de KAT dus ook op een tablet gebruiken.

Elke sheet waar iets niet klopt met een eigen foutmelding.

Verder hebben we veel gedaan om de KAT beter te laten voelen, en om alles net wat makkelijker te maken. Vaak zijn het kleine dingen - je kan bij aanmelden op 'Enter' drukken en pagina's laden net wat sneller. Bij het verwerken van analyses staan foutmeldingen bij het bestand waar ze bijhoren, en kan je vorige analyses die je deze sessie hebt gedaan ook nog downloaden.

Een deel van de veranderingen zijn voorbereiding voor de nieuwe functies waar we momenteel aan werken - dus kijk daar naar uit. Tot die tijd hopen we dat de nieuwe website bevalt. Wil je ergens feedback op geven? Dan horen we die graag! Stuur een mail naar support@itslanguage.nl en we pakken het zo snel mogelijk op.

31 mei 2024